Ana SayfaToplumsal CinsiyetKarina Demchenko’yu öldüren Erhan Razı’ya müebbet hapis cezası

Karina Demchenko’yu öldüren Erhan Razı’ya müebbet hapis cezası

HABER MERKEZİ – Antalya’da Ukraynalı Karina Demchenko’yu öldüren Erhan Razı’ya müebbet hapis cezası verildi. Kararın ardından söz alan Razı, çocuğunun medyada çıkan haberlerden etkilendiğini belirterek, mahkeme başkanından haberinin yapılmamasını istedi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Ukraynalı Karina Demchenko’yu öldüren Erhan Razı hakkında açılan davanın karar duruşması, Antalya 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı.

Duruşmaya sanık Razı tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS üzerinden katıldı.

Baro tarafından atanan sanık avukatı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vekili salonda hazır bulundu. Soruşturma aşamasında suçunu itiraf eden Razı, mahkemede tüm suçlamaları reddetti.

Erhan Razı

Son duruşmada, Karina’nın öldürülmesinden sonra polislerin kendisine kötü muamelede bulunduğunu ve bu nedenle suçu kabullenmek zorunda kaldığını ileri süren Razı, cinayeti kesinlikle işlemediğini söyledi.

Son sözü sorulan Razı, beraat talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, sanığı, ‘kasten insan öldürmek’ suçundan indirimsiz ömür boyu hapse mahkum etti.

Kararın açıklanmasının ardından söz alan Razı, medyada hakkında çıkan haberleri 13 yaşındaki çocuğunun okuduğunu ve etkilendiğini belirterek, mahkeme başkanından haberinin yapılmamasını ve hakkında çıkan haberlerin silinmesini istedi.

Mahkeme başkanı, konunun yerinin burası olmadığını ifade ederek, bu konuda yasal girişimlerde bulunabileceğini söyledi.




Önceki Haber
Bir erkek annesini darp etti, araya girenlere silah çekti
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.