Ana SayfaGüncel‘Aşk Dersleri’ 7 Kasım’da Taşra Kabare’de

‘Aşk Dersleri’ 7 Kasım’da Taşra Kabare’de

HABER MERKEZİ – Çevirmenliğini, yönetmenliğini ve oyunculuğunu Füsun Demirel’in üstlendiği ‘Aşk Dersleri’, 7 Kasım’da ilk kez Taşra Kabare’de sahnelenecek. Demirel’e Ayşegül Cengiz Akman ve Mert Küçülmez sahnede eşlik edecek. Oyun Kasım ayı boyunca her Cumartesi de sahnelenecek.

Füsun Demirel’in çevirmenliğini yaptığı, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Nobel ödüllü oyun yazarı Dario Fo ve eşi Franca Rame’nin kaleme aldığı “Seks? Eh, Hayır Demem!” başlıklı oyundan uyarlanan ‘Aşk Dersleri’ isimli tiyatro oyunu, ilk kez 7 Kasım Pazartesi günü sahnelenecek.

‘Aşk Dersleri’, 7 Kasım Pazartesi günü saat 20.30’da ve Kasım ayı boyunca her Cumartesi günü saat 16:00’da Taşra Kabare’de izlenebilir.

Füsun Demirel, Ayşegül Cengiz Akman ve Mert Küçülmez’in oyunccu kadrosunu oluşturduğu oyunun yönetmenliğini Füsun Demirel yapıyor.

Yazarların aşkı ve cinselliği ironik bir üslupta anlattığı bu oyunda, size yaşamınızda aşk üzerine eşinizin, sevgilinizin, jinekoloğunuzun, psikoloğunuzun, annenizin, kız kardeşinizin bile söyleyemediği her şeyi bulacaksınız.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kayyum Diyarbakır'da: Meclis üyeleri zorla çıkarıldı, belediye polis ablukasında
Sonraki Haber
Avatar'ın devam filmi çekiliyor