Ana SayfaGüncelBiri boksör dört kişi ‘Sizi duymuyorum’ diyen işitme engelli gence saldırdı, herkes izledi

Biri boksör dört kişi ‘Sizi duymuyorum’ diyen işitme engelli gence saldırdı, herkes izledi

HABER MERKEZİ – Adana’da işitme engelli bir kişi bindiği dolmuşta biri lisanslı boksçu olan dört kişinin saldırısına uğradı. Acun’a saldırı anı kameralara anbean yansırken, görüntülerde Acun’un bağırarak yardım istediği ancak dolmuştaki kimsenin saldırıya müdahale etmediği görülüyor. Saldırının kamuoyunda infial yaratması üzerine dört saldırgan gözaltına alınmalarının ardından tutuklandı.

Adana’da işitme engelli Agit Acun, dört kişi tarafından dolmuşta öldüresiye dövüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Tuncay Özkan’ın Twitter hesabından duyurduğu olayı haberleştiren ajansların aktardığına göre 20 yaşındaki Agit Acun, çalıştığı tekstil firmasında hastalanıp hastaneye gitti.

Hastaneden çıkıp Seyhan ilçesindeki evine gitmek için dolmuşuna binen Acun, burada Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan lisanslı Kick Boks’cu Ahmet Günsel ve üç arkadaşı tarafından bilinmeyen bir sebep nedeniyle saldırıya uğradı.

Acun’a saldırı anı kameralara anbean yansırken, görüntülerde Agit Acun’un bağırarak yardım istediği ancak dolmuştaki kimsenin saldırıya müdahale etmediği görülüyor.

“Ben sizi duymuyorum” demiş

Agit Acun’un ağabeyi İsmail Acun, kardeşinin “Ben sizi duymuyorum” demeye çalıştığı halde saldırının hedefi olduğunu belirterek, olaya dair şunları aktardı:

“Dolmuş şoförü ise kavgayı arkadaşlar arasında olduğunu sandığı için ilk başta ayırmamış ama sonra ayırmış kavgayı. Suçluların birisi Ahmet Günsel, cüzdanını düşürüyor orada. Ondan ismini öğreniyoruz. Aranmaları var şuanda ama daha yakalanmadılar. İnsanlık dışı bir olay. Kimse araya girmiyor, ayırmıyor. Kardeşimi en çok darp eden Ahmet Günsel lisanslı Kick Boks’cuymuş. Onun her vurduğu silah olarak geçmesi lazım. Gerçekten büyük bir şoktayız.”

Olaydan sonra karakola gidip darp raporu alan Agit Acun’un yüzünde ve gözlerinde morluklar oluşurken İhlas Haber Ajansı’na konuyla ilgili açıklamalarda bulunan anne Cihan Acun ise, saldırganlar için “Onlar insan değil” dedi.

Anne Acun, saldırıyı izleyenlere de şöyle serzenişte bulundu: “Ben olsam kalkardım. İnsan o çığlığı görünce vicdan varsa dayanamaz.”

Tutuklandılar

Agit Acun’a saldıran Ahmet Günsel ile beraberindeki saldırgan arkadaşları Çağrı Can Ç., İsmail K. ve Ahmet B., bugün gözaltına alınmalarının ardından “birden fazla kişiyle vücutta kırık oluşturacak şekilde kasten yaralama” suçlamasıyla sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Uluslararası Çikolata Festivali: 'İstanbul çikolata kokusuna bürünecek'
Sonraki Haber
Yeni "The Handmaid’s Tale" sezonundan ilk fragman