Ana SayfaGüncelİSKİ üst yönetiminden toplu istifa

İSKİ üst yönetiminden toplu istifa

HABER MERKEZİ – İSKİ üst yönetimi topluca istifa etti. İstifa edenlerin arasında, yönetim kurulu başkanvekili ve üyeleri, genel müdürü ve genel müdür yardımcıları bulunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluşlardan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) üst yönetimi topluca etti.

İSKİ’nin internet sitesinden yapılan açıklamada “İSKİ Genel Müdürlüğünün Üst Yönetimi olarak; İstanbul’a su hizmetinin kutlu bir vazife olduğu bilinciyle, bugüne kadar yürüttüğümüz İSKİ’deki görevlerimizden kendi isteğimizle ayrılıyoruz. Yeni oluşacak İSKİ Yönetimi ile İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve ekibine başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, 23 Haziran seçiminden itibaren geçen 6 haftalık sürede su ve atık su hizmetleriyle ilgili kurumsal bilgi birikim ve tecrübelerin yeni yönetime aktarıldığı da belirtildi.

İstifa edenlerin isimleri şöyle: İSKİ Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Fatih Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Prof. Dr. İzzet Öztürk, Prof. Dr. Adem Esen, Avukat Sıddık Eraslan ile Alişan Koyuncu, Genel Müdür Yardımcıları; Selami Taşer, Cafer Sezgin, Recep Hazır ve Metin Akbaş.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
RTÜK üyesi Bildirici değerlendirdi: 'İnternet düzenlemesi' hangi yayınları kapsıyor?
Sonraki Haber
İstanbul ve çevresinde sağanak bekleniyor