Ana SayfaGüncelSoylu, ‘Trabzon’ yazısı nedeniyle Sözcü yazarını hedef aldı

Soylu, ‘Trabzon’ yazısı nedeniyle Sözcü yazarını hedef aldı

HABER MERKEZİ – İçişleri Bakanı Soylu, “Trabzon böyle bir yükseliş görmedi” başlıklı yazısı nedeniyle Sözcü yazarı Öztürk’ü sosyal medya üzerinden hedef aldı.

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, bugünkü yazısında AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun evli olduğu Ali Ayvazoğlu’nun devlet kademelerindeki ‘hızlı yükselişi’ni kaleme aldı.

Bunun üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla bu yazıdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi ve Öztürk’ü hedef aldı.

“İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır. Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanına kim röportaj verirse, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır” diyerek bir paylaşımda bulunan Soylu, daha sonra bu paylaşımı sildi.

Ardından da “Bugünden sonra bu namus düşmanına kim röportaj verirse” ifadesini değiştiren Soylu, bunun yerine “Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa” ifadelerini kullandı.




Önceki Haber
Tecavüz ve işkence ettiği köpeğin ölümüne neden oldu, serbest bırakıldı
Sonraki Haber
Avusturya'da polisin yanında gaz çıkaran kişiye para cezası kesildi