Ana SayfaToplumsal CinsiyetBirlikte yaşadığı polisin evinde ölü bulundu

Birlikte yaşadığı polisin evinde ölü bulundu

HABER MERKEZİ – İstanbul’da Yağmur Eker birlikte yaşadığı polis olan Bekir Özdemir’in evinde ölü bulundu. Gözaltına alınan Özdemir tutuklandı.

İstanbul’da yaşayan 42 yaşındaki Yağmur Eker, 16 Eylül’de Bekir Özdemir isimli polisin evinde yaşamını yitirmiş halde bulundu.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün Üsküdar yerleşkesinde görevli olan Özdemir, soruşturma kapsamında 3 ayrı ifade verdi.

Özdemir, Yağmur ile 6 aydır birlikte olduklarını ve silah sesini duymadığını öne sürdü.

Yağmur’un öldüğü sabah, nöbetten çıkıp eve geldiğini ve kadınla konuştuktan sonra uyuduğunu söyledi.

Özdemir, uyandığında ise Yağmur’u banyoda vurulmuş halde bulduğunu iddia etti.

Bekir Özdemir

Özdemir, “O anki heyecanla, namlusu lavaboya dönük olan tabancamı yerden aldım. Tabanca aniden ateş aldı. Lavaboya doğru bir kurşun gitti. Ben de güvenliği almak için şarjörü çıkardım namluyu boşalttım” dedi.

Özdemir, Yağmur’un cesedini gördüğü ana ilişkin ise “Sonrasında kapının arkasında yere kapaklanmış vaziyette kafası sağ tarafa yatık kanlar içerisindeydi. O sırada Yağmur’un yaşayıp yaşamadığını kontrol ettim. Dolayısıyla elim kan oldu. O anki şokla elimi kafama ve vücuduma dokundurmuşum. Hatta sinirden kendi kendimi tırnaklarımla batın bölgemi çizmişim. Sonrasında telefona yöneldim. Ancak telefonun kan olabileceğini düşünerek elimi mutfakta yıkayıp bezle kuruladım” şekline ifade verdi.

Özdemir, savcılık ifadesinde kadını yere kapaklanmış halde gördüğünü ileri sürerken, emniyet ve hakimlik sorgusunda ise Yağmur’un bedenini kapının hemen arkasında yere oturmuş vaziyette gördüğü şeklinde çelişkili ifade verdi.

Özdemir ifadesinin devamında, Yağmur’un yaşamını yitirdiğini anladıktan sonra ilk olarak mesai arkadaşlarını, daha sonra 155’i aradığını dile getirdi.

Savcılık talimatı ile gözaltına alınan Bekir Özdemir, 18 Eylül’de Kartal’daki İstanbul 7. Sulh Ceza Hâkimliği kararı ile tutuklandı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
HDP'ye dönük 'Kobani' operasyonu
Sonraki Haber
Boşandığı kadını vurup, Konya'dan Karaman'a götürdü