Ana SayfaGüncelErdoğan: Fikri iktidarımızı hala tesis edemedik

Erdoğan: Fikri iktidarımızı hala tesis edemedik

HABER MERKEZİ – AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, en haklı oldukları konularda dahi kendilerini dünyaya anlatamadıklarından yakınarak, “İşte bunun için de fikri iktidarımızı hala tesis edemediğimiz kanaatindeyim” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nin açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, “18 yılda her alanda tarihi eserlere ve hizmetlere imza attığımızı ama eğitim, öğretim ve kültürde arzu ettiğimiz ilerlemeyi sağlayamadığımızı düşünüyorum” dedi.

“Medyamız en modern altyapıya sahip ama bizim sesimizi nefesimizi yansıtmıyor” diyen Erdoğan, “En haklı olduğumuz konularda bile kendimizi dünyaya anlatamıyoruz. İşte bunun için de fikri iktidarımızı hala tesis edemediğimiz kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

Geçmiş ve mevcut tüm medeniyetlerin birikimini kullanarak hepsinin ötesine geçme kararlılığında olmaları gerektiğini söyleyen Erdoğan, “Ne insanlığın milletimizin ve inancımızın binlerce yıllık birikimine sırtımızı döneceğiz ne de modern dünyanın sunduğu imkanları reddedeceğiz” diye belirtti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Sahte içkiden can kaybı 60’a yükseldi
Sonraki Haber
Yürüyüşe geçen madenciler yine engellendi