Ana SayfaToplumsal CinsiyetŞeyda Yılmaz’ın şüpheli ölümü: Ofiste iki erkek varmış

Şeyda Yılmaz’ın şüpheli ölümü: Ofiste iki erkek varmış

HABER MERKEZİ – İstanbul Ataşehir’de bir rezidansın 8. katında bulunan ofisten düştüğü iddia edilen Şeyda Yılmaz’ın ölümüne ilişkin soruşturmada, şüpheli Muhammed Ada Demir’in serbest bırakılmasının ardından yeni bir bilgiye ulaşıldı. Şeyda’nın öldüğü gece ofiste Demir’in dışında bir kişinin daha olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’da Ataşehir Belediyesi’nde çalışan Şeyda Yılmaz’ın, 17 Eylül akşamı belediye binasının yakınlarındaki bir rezidansın 8. katından düştüğü ileri sürülmüştü.

Şeyda’nın gittiği ofisin sahibi olan Muhammed Ada Demir isimli erkek gözaltına alınmış, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Şeyda’nın şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 17 Eylül gecesi ofiste Demir’in yanı sıra bir erkeğin daha olduğu ortaya çıktı.

Hürriyet’in haberine göre Demir, emniyetteki ifadesinde, o gece ofiste bulunan Emre A.’nın ofiste bir saat kaldıktan sonra markete gitmek için dışarı çıktığını iddia etti.

Demir ardından Şeyda’nın olduğu odaya gidip, kadına seslendiğini ileri sürdü ve şunları söyledi:

Aradan 2-3 dakika geçtikten sonra Şeyda’nın kapısını tıklatarak ‘Ablacığım çıkmayacak mısın. Emre dışarı çıktı. Daha gelmeyecek. Benim de gitmem lazım, ofisin elektriği yok’ dedim. Şeyda hiçbir şekilde cevap vermedi. 5-10 saniye sonra ‘küt’ diye bir ses geldi. Dışarıya baktığımda Şeyda’nın yerde yattığını gördüm.

Demir ifadesinin devamında rezidansın güvenliğine kendisinin haber verdiğini, Emre A.’yı da arayarak gelmesini istediğini anlattı.

Ardından Demir ile birlikte gözaltına alınan Emre A. da adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Elektrik fiyatına yüzde 5'in üzerinde zam
Sonraki Haber
Sezay Koçak'ın şüpheli ölümü: Boşanma aşamasında olduğu erkek ifadeye çağrıldı