Ana SayfaGüncelYalıkavak Marina: Mehmet Ağar’ın şirketimizdeki görevi sona erdi

Yalıkavak Marina: Mehmet Ağar’ın şirketimizdeki görevi sona erdi

HABER MERKEZİ – Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Yalıkavak Marina, Mehmet Ağar’ın şirketteki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin sona erdiği bilgisini kamuoyuyla paylaştı.

Yalıkavak Mahallesi’nde faaliyet gösteren marinadan yapılan yazılı açıklamada, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ağar’ın, 17 Mayıs’ta görevinden ayrılma isteğini yazılı olarak bildirdiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

Ancak Ağar’ın sağlık sorunları nedeniyle gerekli işlemlerin yapılması ertelenmiştir. Bu vesileyle Mehmet Ağar’ın şirketimizdeki görevinin sona erdiği bilgisini kamuoyuyla paylaşır, bu zamana kadar verdiği katkı ve hizmetler için kendisine teşekkür ederiz.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar,  bugün yaptığı açıklamada, Yalıkavak Marina’nın yönetim kurulu başkanlığından kovulduğu iddiasına ilişkin olarak “Ayrılmak istediğimi 10-15 gün evvel önce beyan etmiştim ben” demişti.

Ne olmuştu?

Yalıkavak Marina Azerbaycanlı iş insanı Mübariz Mansimov’a aitken el değiştirmişti.

Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker Yalıkavak Marina’nın değerinin çok altında el değiştirdiğini söyleyerek, “Mehmet Ağar buraya çöktü”  açıklamasını yapmıştı.

Bunun üzerine bir açıklama yapan Mehmet Ağar da “Biz olmasak buraya mafya çökecekti” demiş, ancak bu açıklama hükümet kanadından tepkiyle karşılaşınca açıklamasından dolayı özür dilemişti.

Son olarak geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ben olsam 48 saat içinde Yalıkavak Marina’daki görevimden ayrılırım” demişti.

Mehmet Ağar’ın görevine son verilmesinin bu açıklamadan sonra gelmesi dikkat çekti.

 

 




Önceki Haber
NATO'nun 20 milyar dolarlık planına Fransa engeli
Sonraki Haber
Romanya 30 mülteciyi zorla Türkiye’ye göndermek istendi