Ana SayfaGüncelAKP’li belediye başkanı ağlayarak açıkladı: ‘İstifa ettirildim’

AKP’li belediye başkanı ağlayarak açıkladı: ‘İstifa ettirildim’

HABER MERKEZİ – AKP’li bir belediye başkanı daha istifa etti. Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk istifa kararını açıklarken ağladı ve “Bugün Vedat Başkan istifa ediyor, ettiriliyor yani arkadaşlar” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanlarının ardından başlayan istifalara bir yenisi daha eklendi.

Zonguldak’ın Gökçebey İlçe Belediye Başkanı Vedat Öztürk, istifasını belediye binası önünde ilçe halkına hitap ederek açıkladı.

İstifa kararını açıklarken ağlayan Öztürk, “Bugün Vedat Başkan istifa ediyor, ettiriliyor yani arkadaşlar” dedi.

Öztürk kararını açıklarken şu ifadeleri kullandı:

Niye şimdi düğmeye basıldı? Gündüz projelerle gece de bu şer odaklarıyla uğraşıyorum. En sonunda düğmeye basıldı. Bugün Vedat Başkan istifa ediyor, ettiriliyor yani arkadaşlar, açık konuşayım. Şimdi bir belediye başkanı halkın oyuyla gelmiş. Bu kadar vefa olur. İnsanın hatası olur mu, olur. Herkesin hatası olur mu, olur. ‘Hatası olmuş, onu şöyle yapalım, düzeltelim’ denir. Muhatap bulamıyorsunuz arkadaşlar. Bu ne demek biliyor musun? Yüzde 50’yi silip atmak demektir. Onların düşüncesi şu: 2019’a kadar yeni belediye başkanını hazırlarız, hem toparlanırız. Ben de diyorum ki 2019 seçimlerinde o sandıktan top mu çıkar bomba mı çıkar hep birlikte göreceğiz.

Tek üzüntüm başlamış olduğumuz ve yapımına devam ettiğimiz projelerimizin sekteye uğrama ihtimali ve halkımızın bundan zarar görecek olmasıdır. Sular yükselince ırmak bulanır. Bulanık suda balıklar karıncayı yer. Sular çekilince bu sefer de karıncalar balıkları yer. Kimin kimi yiyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. Bu bir atasözüdür. Kimin kimi yiyeceğini zaman gösterecek.


‘Tehdit edildim’ diyen Balıkesir Belediye Başkanı istifasını açıkladı: AKP’deki değişim otofajiye dönüşüyor


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
2017'nin ilk 11 ayında 84 madenci hayatını kaybetti
Sonraki Haber
Bir köyün geçmişi baraj altında: Aileler mezarlık ziyareti için suların çekilmesini bekliyor