Ana SayfaGüncelSedat Peker’den ‘Cumhur İttifakı’na destek ve silahlanma çağrısı

Sedat Peker’den ‘Cumhur İttifakı’na destek ve silahlanma çağrısı

HABER MERKEZİ – Suç örgütü lideri Sedat Peker, yaklaşan yerel seçimler öncesinde ‘Cumhur İttifakı’na destek ve silahlanma çağrısında bulundu. Peker, “Bu ülkenin evlatları da bu ülkenin sokaklarını koruyacaklar” diye konuştu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) oluşan ‘Cumhur İttifakı’na destek ve silahlanma çağrısında bulundu.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre Peker, söz konusu çağrıyı Pazartesi günü İstanbul’un Ataşehir ilçesinde katıldığı etkinlikte yaptı.

“Biz bu vatanın delileriyiz, fedaileriyiz” ifadesini kullanan Peker, “Şimdiden seçimlerde YSK’yı tanımadıklarını söylüyorlar, seçim sonucuna göre insanları, partililerini sokaklara dökecekler. Bunun amacı terör örgütleri mensuplarının da o partililerin arasına katılıp ülkeyi yakmaları ve yıkmalarıdır. Polisimiz, askerimiz güçlüdür ancak bu ülkenin evlatları da bu ülkenin sokaklarını koruyacaklar” şeklinde konuştu.

“Bu sebeple imkanı olanlar ruhsatlı silahlar, av tüfekleri alsınlar, mutlaka hazırlıklı olsunlar” diyen Peker, ‘silahların iyi insanların elinde bir güvence olduğunu’ söyledi.

Beraat etmişti

Daha önce suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, “Bu suça ortak olmayacağız” başlıklı bir bildiriye imza atan akademisyenleri tehdit ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada Temmuz 2018’de beraat etmişti.

Peker’e “tehdit” ve “suç işlemeye tahrik” suçlamaları yöneltilmişti.

Peker kendine ait internet sayfası üzerinden yayınladığı yazıda akademisyenlere yönelik, “Oluk oluk kan akıtacağız ve akan kanlarınızda duş alacağız” ifadelerini kullanmıştı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Benzine zam geldi
Sonraki Haber
Çocuk Berivan ve birçok şey - Akın Olgun