Ana SayfaGüncelDevrimci Parti: Eski PM üyemiz Gündüz polislerce kaçırıldı

Devrimci Parti: Eski PM üyemiz Gündüz polislerce kaçırıldı

HABER MERKEZİ – Birleşik Devrimci Parti, eski PM üyesi Çağlar Deniz Gündüz’ün Kadıköy’de polisler tarafından kaçırıldığını duyurdu.

Birleşik Devrimci Parti, Twitter üzerinden eski Parti Meclisi (PM) üyesi Çağlar Deniz Gündüz’ün İstanbul’un Kadıköy ilçesinin Halitağa Caddesi’nde polisler tarafından kaçırıldığını duyurdu.

Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre, olay esnasında Gündüz’ün yanında bulunan arkadaşı Pircan Yaratan yaşananları şöyle aktardı:

Olay akşam saat 18.20 sularında yaşandı. Kadıköy Halitağa Caddesi üzerinde yürürken Fiat Linea marka bir araç önümüzü kesti, içinden 3 kişi çıktı. Kendilerini tanıtmadan direk Çağlar’a yöneldiler.

Ben olaya müdahale edince iki kişi beni olay yerinden uzaklaştırmak istedi. Ben direnince aramızda arbede yaşandı. O sırada araçtan çıkan 3 kişi Çağlar’ı araca bindirip götürdüler.

Araçtaki kişilerin Terörle Mücadele Şubesi’nde polisler olduğunu söyleyen Yaratan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Çağlar hakkında bildiğim bir arama kararı yoktu. Öyle bir şey olsa Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolü yapar varsa bir şey gözaltına alırlar ama öyle bir şey olmadı. Arkadaşımızın şimdi nereye götürüldüğünü bilmiyoruz. Avukatlarımız karakolları arıyor şu ana kadar bir haber almış değiliz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Diyarbakır'da gözaltına alınan öğretmenlerden 16'sı serbest, birine tutuklama
Sonraki Haber
Ermenistan’da Rusya helikopteri düşürüldü, Azerbaycan 'özür' diledi