Ana SayfaGüncelBahçeli’den saldırıya uğrayan Özdağ’a: Numara yapıyor

Bahçeli’den saldırıya uğrayan Özdağ’a: Numara yapıyor

HABER MERKEZİ – MHP lideri Bahçeli, isim vermeden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ’ı ‘numara yapmakla’ suçladı, “Evinin balkonuna kamera yerleştirmesi, sonra da bana saldırdılar demesi bildik bir numaradır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.

“Bazı gazeteci ve siyasetçilere yönelik saldırılarda MHP’yle bağ kurmak zorlamadır” diyen Bahçeli, sözlerini “Partimizi kavgayla göstermek hayasızlıktır. MHP’yi şiddet yanlısı göstermek, sokak diline saplanıp kaldığını iddia etmek ayıplı ve ahlaksız bir suçlamadır” diye sürdürdü.

Bahçeli, “İnsan sevgimizin sadakasını versek 7 sülalesine yetecek olan çevrelerin partimizi kavga ve karışıklıkla bir gösterme çabası hayasız bir tuzaktır” diye de ekledi.

15 Ocak’ta evinin önünde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın adını anmadan birtakım suçlamalar yönelten MHP lideri, şunları söyledi:

Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler, husumet çemberine sıkışanlar, suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar. Evinin balkonuna kamera yerleştirmesi, sonra dönüp masumiyet çığırtkanlığı yapması, sonra da bana saldırdılar demesi bildik bir numaradır.

Diğer yandan Boğaziçi Üniversitesi’nde yaklaşık bir aydır süren ‘kayyum’ protestolarına da değinen Bahçeli’ye göre eylemler, ‘bir prova niteliğinde’.

Bahçeli, söz konusu açıklamasında “Sokağa çıkma kısıtlamasına gerek duyulan günlerde, sokak hareketi ortaya çıkarmak isteyenlerin olduğu da bilinmektedir. Cumhur İttifakı kaos hayallerini suya düşürmektedir” diye belirtti.




Önceki Haber
HDP MYK üyesi Akdağ gözaltına alındı
Sonraki Haber
Sonya dört erkek tarafından katledildi