Ana SayfaGüncelİstanbul’da bir fotoğraf sergisi: ‘Simyacı’

İstanbul’da bir fotoğraf sergisi: ‘Simyacı’

HABER MERKEZİ – Uluslararası katılımcılardan oluşan “Simyacı” isimli fotoğraf sergisi, 27 Ocak’tan itibaren Luna Sanat Galerisi’nde.

İstanbul Kadıköy’deki Luna Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek olan “Simyacı” isimli fotoğraf sergisinde, dünyanın çeşitli yerlerinden 55 fotoğrafçının çalışmaları sergilenecek.

Sergiyi organize eden Nili Art galerisinden küratör Bobby Ajami, küresel sanat hareketi amacı ile dünyanın dört bir yanından tüm fotoğrafçıların eşlik etmesi amacı ile yola çıktıklarını belirtiyor.

Ajami, genç ve yetenekli fotoğrafçılara yer vermek istediklerini, onları maddi ve manevi olarak destekleme amacı güden bir galeri olma gayesini taşıdıklarını da sözlerine ekliyor.

Şimdi İstanbul’da bir uluslararası fotoğraf sergisi yönetmenin heyecanını yaşadıklarını söyleyen Ajami, Türkiye, İran, ABD, Hollanda, Kanada, Rusya, İtalya, Suriye gibi ülkelerden sanatçıları bu sergi için davet ettiklerini ifade ediyor.

Ayrıca Bobby Ajami, 66 fotoğrafın izleyicilere sunulacağı serginin gerçekleştirileceği Luna Sanat Galerisi’nde pandemi koşullarında gerekli tedbirlerin alındığını vurguluyor.

3 Şubat’a dek ziyaret edilebilecek olan serginin katılımcıları ise şu isimlerden oluşuyor:

Catherine Boro, Elahe Hamidi, Elham Jalali, Elahe Nikpey, Fereshte Abdolahimehr, Fardis Zare, Fatemeh Ghafari, Fatemeh Gorji, Faezeh Hanaei, Hamid Jamali, Hessam Nabavi, Hilaneh Mahmoudi, Kiana Yazdanjoo, Maryam Zandieh Vakili, Maziar Zahmatkesh, Mansoureh Shiri, Mohammad Mahdi Kazemi, Mahdi Karami Mosleh, Margaret Reznick, Narges Ahmadi, Nassim Afrasiabian, Nazanin Jamalabadi, Minta Samiei, Narges Majidi, Parastoo Rezaallah, Peyman Mahdavi, Reihaneh Soleimanpoorian, Reyhane Taslimi, Saman Rastegar, Shahrzad Shanian, Sepehr Shahi, Samira Tolouei, Shahrad Motavali, Saleh Bahojb Ebrahimi, Tanya Nicole Roberts, Zofia Goss.


Luna Sanat Galerisi
  • Adres: Rasimpaşa, Yavuztürk Sokak Onan Apartmanı No:28 Daire:2 Kat:1, Kadıköy/İstanbul
  • Sergi ziyaret saatleri: 15:00-18:00 / Pazartesi-Cumartesi



Önceki Haber
Covid-19 pandemisinde vaka sayısı 98 milyonu aştı
Sonraki Haber
Tedavi hakkı engellenen ağır hasta tutuklu 38 kiloya düştü