Ana SayfaGüncelErdoğan: Kanal İstanbul’u inadına yapacağız

Erdoğan: Kanal İstanbul’u inadına yapacağız

HABER MERKEZİ – AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin il kongresinde yaptığı konuşmada Kanal İstanbul projesini ‘inadına’ yapacaklarını söyledi. Erdoğan, CHP’yi de İstanbul’u yeniden çöp dağlarına, kokuya, yokluğa, ihmale maruz bırakmakla suçladı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul 7. Olağan İl Kongresi’nde konuştu.

AKP’nin İstanbul İl Başkanı’nın Osman Nuri Kabaktepe olduğunu söyleyen Erdoğan, Kabaktepe için “1994 ruhuyla 2023 hedeflerimizi gerçekleştirecek bir arkadaşımız” dedi.

İstanbul’a yapılması planlanan kanal projesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Onlara rağmen Kanal İstanbul’u da yapacağız. İnadına yapacağız. Kanal İstanbul’la İstanbul nasıl güzelleşecek, İstanbul nasıl bir başka şehir olacak bunu da görecekler. Buna da alışacaklar” diye konuştu.

Konuşmasında CHP’yi ise İstanbul’u yeniden çöp dağlarına, kokuya, yokluğa, ihmale maruz bırakmakla suçlayan Erdoğan, şunları söyledi:

Bu şehri yeniden çöp dağlarına, kokuya, yokluğa, ihmale maruz bırakanlarla tüm İstanbul önünde sandıkta hesaplaşacağız 2023’te.

Dünyada sahip olduğu 16 milyonluk nüfusa nazaran hayat standardı en yüksek, yaşaması en kolay şehirlerden olan İstanbul’a bu özelliğini zehir etmeye çalışanları sandıkta sigaya çekeceğiz.

İstanbul’u karanlık ve sapkın ajandalarına aparat yapmaya kalkanları, bu uğurda gerekiyorsa şeytanla bile iş birliğine girenleri sandıkta muhakkak ifşa edeceğiz. Bunlar teröristlerle beraber değil mi? Bunlar şeytanla iş birliği halinde değil mi?

Erdoğan ayrıca, önümüzdeki Salı günü, üzerinde çalıştıkları ‘İnsan Hakları Eylem Planı’nı açıklayacaklarını söyledi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
‘Diriliş Ertuğrul’u ti’ye alan gazeteci Candemir hakkında takipsizlik
Sonraki Haber
Mart 2020'den bu yana 189 kurye hayatını kaybetti