Ana SayfaGüncelHakkari’de 12 yaşındaki çocuğa zırhlı araç çarptı

Hakkari’de 12 yaşındaki çocuğa zırhlı araç çarptı

HABER MERKEZİ – Hakkari Yüksekova’da karşıdan karşıya geçmeye çalışan 12 yaşındaki Nihat Şerzan Akdoğan adlı çocuğa zırhlı askeri araç çarptı. Çarpma sonucu yaralanan Akdoğan hastaneye kaldırılırken, zırhlı aracı kullanan askeri personel hakkında suç duyurusunda bulunulacak.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan Amed İş Merkezi önünde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 12 yaşındaki Nihat Şerzan Akdoğan isimli çocuğa yoldan hızlı gelen “Ejder” tipi zırhlı araç çarptı.

Çarpma sonucu yaralanan Akdoğan, çevredeki yurttaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

Aynı zamanda Halkların Demokratik Partisi (HDP) Yüksekova İlçe Eşbaşkanı Abdülkerim Akdoğan’ın oğlu olan Nihat Şerzan Akdoğan, hastanede yapılan ilk müdahale ardından ayağında kırıklar olduğu tespit edildi.

“Suç duyurusunda bulunacağım”

Mezopotamya Ajansı’nın (MA) haberine göre, Akdoğan’ın ayağı alçıya alınarak taburcu edilirken yaşananlardan sonra olaya ilişkin ifadeleri almak üzere hastaneye giden polisler Akdoğan’ın “Ben şikayetçiyim” sözlerine ise gülerek karşılık verdiği belirtildi.

Baba Akdoğan, “Oğlum bugün yaşanan kazadan sonra sadece ayağı kırılarak kurtulmuş olabilir. Oğlumu ezip öldürebilirlerdi de” dedi ve ekledi

Ben her şeyi yaparım, kimse bir şey diyemez mantığıyla akıl yürütüyorlar. Başka çocukların ezilmemesi için konunun takipçisi olacağım.

Yarın emniyete giderek zırhlı aracı kullanan askeri personel hakkında suç duyurusunda bulunacağım.




Önceki Haber
Son 24 saatte 40 binden fazla vaka, 176 can kaybı
Sonraki Haber
Danıştay’dan İletişim Başkanlığı'nın 'makbul gazeteci' düzenlemesine iptal