Ana SayfaGüncel‘Sine-i millet’ tartışmasına CHP’li Gök ‘noktayı koydu’

‘Sine-i millet’ tartışmasına CHP’li Gök ‘noktayı koydu’

HABER MERKEZİ – CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, parti sözcüsü Selin Sayek Böke’nin “Meclis’ten çekilme” açıklamasına ilişkin yeni bir açıklama yaptı ve Gök, “Bu öneri MYK tarafından kabul edilmemiştir, benimsenmemiştir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Selin Sayek Böke’nin “Referandumun şaibeli sonuçlarını tanımıyoruz, tanımayacağız” açıklaması ve Meclis’ten çekilmenin de partilerinin gündeminde olduğunu söylemesi üzerine başlayan ‘sine-i millet’ tartışmasıyla ilgili partiden yeni bir açıklama geldi.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, ‘Meclis’ten çekilecek misiniz ? sorusuna şöyle yanıt verdi:

Toplumun değişik kesimlerinden CHP’ye böyle bir öneri gelmiştir ama yapılan MYK değerlendirmesinde böyle bir kararın uygun olmayacağı kararına varılmıştır.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke MYK devam ederken yaptığı açıklamada, referandumun iptali için her türlü hukuki ve meşru demokratik haklarını kullanacaklarını belirtmişti.

Böke, “Her türlü deyince bunun içerisine Meclis’ten çekilmek de girer Meclis’te çalışmaya devam etmek de girer” ifadelerini kullanmıştı.

Böke’nin ‘Mecis’ten çekilme’ sinyali vermesi sonrası ise sosyal medyada “#CHPmeclistençekil” hashtag’i TT olmuştu.




Önceki Haber
İKSV: Tiyatro festivali artık her yıl olacak
Sonraki Haber
HDP Milletvekili Burcu Çelik tutuklandı