Ana SayfaGüncelKız çocukların başları örtülmüştü: ‘Kapanma partisi’ne soruşturma açıldı, okul haberdar olmadığını iddia etti

Kız çocukların başları örtülmüştü: ‘Kapanma partisi’ne soruşturma açıldı, okul haberdar olmadığını iddia etti

HABER MERKEZİ – Urfa’nın Bozova ilçesindeki bir ortaokulda kız çocuklarının başlarının örtülüp, ardından ‘kapanma partisi’ düzenlenmesiyle ilgili il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından soruşturma başlatıldı. Okul yönetimi ise etkinlikten haberdar olmadığını öne sürdü.

Urfa’nın Bozova ilçesindeki Hacılar Ortaokulu’nda geçtiğimiz Cuma günü kız çocuklarının başları örtülüp, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Gamze İ. tarafından ‘kapanma partisi’ düzenlendi.

Partide çocuklara kalp şeklinde ‘Hamdolsun kapandım’, ‘İnşallah size de nasip olur’, ‘Rabbimin emri diye yaptım’, ‘Kapandım mutluyum’, ‘Şükür ki kapandım’, ‘Tesettürle mutluyuz’, ‘Haydi sen de kapan’ yazılı dövizler verildi.

Görüntülerin sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü etkinliği düzenleyen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Gamze İ. ile okul yönetimi hakkında soruşturma başlattı.

Okul yönetimi ise etkinlikten haberdar olmadığını öne sürdü.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
‘İyi ki böyle bir şey yapmışız’ diyen Akdağ’dan KHK yorumu
Sonraki Haber
Yüksel’de yılın son eylemi: Açlıkla terbiye olmayacağız