Ana SayfaGüncelErdoğan’ın ‘siyaseti bırakırım’ restine CHP’den yanıt

Erdoğan’ın ‘siyaseti bırakırım’ restine CHP’den yanıt

HABER MERKEZİ – CHP’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’nun iddialarını ispatlaması halinde siyaseti bırakacağı restine yanıt geldi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “belgelerin çıkışını grup toplantısında izleyeceksiniz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yaptığı bir konuşmada, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi ve ailesiyle ilgili iddialarının belgesinin olup olmadığını sormuş ve şunları söylemişti:

Çocuklarım, kardeşim, eniştem, dünürüm yurtdışına milyonlarca dolar para göndermiş. Daha önce de benim 3 milyar dolar param olduğunu iddia etmişti. Artık ismini anmaya dahi tenezzül etmediğim bu zata soruyorum, iddiaların belgesi var mı, varsa çıkart milletin önüne ben hemen gereğini yapayım. İspatlayamazsan siyaseti bırakman lazım. İspatlarsan hem siyaseti hem Cumhurbaşkanlığı makamını bırakacağım.

Bugün ise Erdoğan’ın restine karşılık CHP cephesinden peş peşe açıklamalar geldi.

Meclis’te düzenlediği basın toplantısında konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Yarın bir grup toplantısı var, çıkacağız milletin önüne. Yarın milletin önüne belgelerin çıkışını grup toplantısında izleyeceksiniz” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ise konuya ilişkin “Sayın Kılıçdaroğlu bugüne kadar hiç kimseye iftira da atmamıştır, olmayan bir şeyi de konuşmamıştır” açıklamasında bulundu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
'Latmos'un Kayaları' Öteki Yayınları'ndan çıktı
Sonraki Haber
'Zor Geçmişlerle Yüzleşme Pratikleri: Bosna Hersek Deneyimi' konferansı 1 Aralık'ta