Ana SayfaGüncelCHP Avcılar Gençlik Kolları Üyesi Yıldırım’ın evine polis baskını

CHP Avcılar Gençlik Kolları Üyesi Yıldırım’ın evine polis baskını

HABER MERKEZİ – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hedef gösterdiği CHP Avcılar Gençlik Kolları Üyesi Mutlu Yıldırım’ın evine polis baskını yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Avcılar Gençlik Kolları Üyesi Mutlu Yıldırım’ın İstanbul’da ikamet ettiği evine, dün gece saatlerinde polis baskını düzenlendi.

Söz konusu polis baskını CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından duyuruldu.

Kaftancıoğlu “Bu ülkenin İçişleri Bakanının sabah hedef gösterdiği Avcılar gençlik kolları üyemizin evini an itibariyle polis bastı ve arama yapıyor” dedi.

Soylu hedef göstermişti

CHP’li Yıldırım, ‘adil yargılanma’ talebiyle sürdürdüğü ölüm orucu eyleminin 238’inci gününde yaşamını yitiren avukat Ebru Timtik ile ilgili Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Er ya da geç bunun hesabı sorulacak. Devrim şehitleri ölümsüzdür. #EbruTimtik” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Soylu ise Yıldırım’ı hedef göstererek, “Bize 30 Ağustos dersi verenler 30 Ağustos bizim şerefimizdir… Gazi Mustafa Kemal ve kahraman arkadaşları, kahraman ecdadımız İstiklal mücadelesini DHKP-C’li terörist hainlerin ‘şehit’ diye anılması için vermediler. 30 Ağustos’u bize değil CHP Gençlik Kollarına anlatın. Yazık!” demişti.




Önceki Haber
Covid-19 pandemisi: Dünyada vaka sayısı 25 milyona yaklaştı
Sonraki Haber
Özel okullarda KDV indirimi, otomotivde ÖTV zammı