Ana SayfaGüncelFatih Portakal Fox TV’yi bıraktı

Fatih Portakal Fox TV’yi bıraktı

HABER MERKEZİ – Fox TV ana haber sunucusu Fatih Portakal’ın emekliye ayrıldığı açıklandı. Son dönemde hükümetin hedefinde olan Portakal da yaptığı açıklamada, kendi tercihi ile kanaldan ayrıldığını belirterek, “İçsel devrime ihtiyacım vardı” dedi.

Son iki gündür istifa ettiği yönünde bilgilerin paylaşıldığı Fox TV ana haber sunucusu Fatih Portakal’ın kanaldan ayrıldığı doğrulandı.

Fox TV’den yapılan yazılı açıklamada, Portakal’ın kanaldaki görevinden ayrıldığı duyuruldu.

Açıklamada “Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını emekli olma isteğini kanalımıza iletmiştir. Aldığı karara saygı duyuyoruz. Yeni yaşamında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Portakal’dan açıklama

Kanaldan ayrıldığının duyurulmasının ardından Fatih Portakal’dan da ilk açıklama geldi. Twitter üzerinden açıklama yapan Portakal, şunları söyledi:

10 yıldır gurur duyarak calışıp, birlikte keyifle yol aldığım FoxHaber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece, ‘Ne yapmak istiyorum?’ sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi.

Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla.

İktidarın hedefindeydi

Fox TV ve Fatih Portakal, yürüttükleri yayın politikası ve yaptıkları haberlerle iktidar tarafından sık sık hedef gösteriliyordu.

Son olarak, Portakal’ın attığı bir tweet üzerine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ile AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan suç duyurusunda bulunmuş, bunun üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Türkiye’nin en çok izlenen ana haber sunucusu olan Portakal hakkında üç yıl hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
ABD polisi, bir siyahı arkasından yedi el ateş ederek vurdu
Sonraki Haber
Bekçi boynuna bastı, polis tepki gösterenlere gaz sıktı