Ana SayfaToplumsal Cinsiyetİstanbul’da bir kadını taciz ve darp eden iki erkek serbest bırakıldı

İstanbul’da bir kadını taciz ve darp eden iki erkek serbest bırakıldı

HABER MERKEZİ – İstanbul’da Nagehan Bıyıklı’yı cinsel tacize maruz bırakıp, darp eden ardından da kaçan Tarık Öztürk ve Ramazan Söylemez, polislerce yakalanarak gözaltına alındı. İki erkek mahkemece serbest bırakıldı.

İstanbul’da yaşayan Nagehan Bıyıklı, 29 Ağustos’ta saat 03.00 sıralarında Bostancı’da İETT otobüs durağında taksi beklerken, durakta bekleyen iki erkekten biri tarafından sözlü ve fiziksel tacize maruz bırakıldı.

Tacize direnen Bıyıklı, iki erkek tarafından, taksi durağa yanaştığı sırada darp da edildi. Bayılan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bıyıklı’nın darp sonucu burnu ve dişlerinin kırıldığı, dudağının patladığı, kafasında şişlikler oluştuğu ve kan kustuğu belirtildi.

Taburcu olan Bıyıklı, darp raporu alarak, kendisine saldıran iki kişiden şikayetçi oldu. Bıyıklı, “Bana bunu yapan caniler yakalansın. Lütfen onları yakalayın. Korkudan evime bile gidemiyorum” dedi.

Halk TV’den Fırat Yeşilçınar’a konuşan Bıyıklı, Tarık Öztürk ve Ramazan Söylemez isimli erkeklerin polislerce yakalandığını söyledi.

Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan erkekler, adliyeye sevk edildi. Öztürk ile Söylemez ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Bıyıklı’nın avukatı Özgür Tavus “Yakalama çıkartılması için başvuru yapacağız. Tutuklanmaları için her şeyi yapacağız” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Şaşmayan pusula
Sonraki Haber
BM raportörlerinden Ebru Timtik açıklaması