Ana SayfaGüncelErdoğan: Kısıtlamalar vaka sayılarını düşürdü

Erdoğan: Kısıtlamalar vaka sayılarını düşürdü

HABER MERKEZİ – Corona virüsü salgınına karşı alınan tedbir ve getirilen kısıtlamaların vaka sayılarını düşürdüğünü söyleyen Erdoğan, bu dönemde kiralarda da düzenlemeye gidileceğini ifade etti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antep’te düzenlenen Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar Barajı Açılış Töreni canlı bağlantıyla katılarak, açıklamalarda bulundu.

İlk önce Corona virüsü salgınına değinen Erdoğan, kısıtlamalarla birlikte vaka sayılarının azaldığını ileri sürdü.

“İnşallah vaka ve ağır hasta sayılarının hedeflediğimiz seviyelerin altına düşmesiyle sınırlamaları peyderpey kaldırmaya başlayacağız” diyen Erdoğan, bu dönemde sağlık hizmetlerinden ve yatırımlardan taciz vermediklerini söyledi.

Aşı çalışmalarından da bahseden Erdoğan, “Aşı çalışmalarında gelinen seviye itibarıyla inşallah önümüzdeki döneme çok daha umutlu bakıyoruz. Yerli aşımızın devreye gireceği tarihe kadar ihtiyacımız olan aşıların bağlantılarını büyük ölçüde tamamladık” diye konuştu.

“Milletimizin hiçbir ferdini salgın döneminde yalnız bırakmadık” diyen Erdoğan, “Kiralarda vesaire düzenlemelere gidiyoruz. Onları da kısa zamanda büyük ihtimalle kabine toplantımızın ardından açıklayacağız” diye belirtti.

‘Reform hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz’

Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ‘reform’ açıklamasını da yineledi.

“Son 18 yıldır olduğu gibi Türkiye’nin demokratik standartlarını, çok daha ileri götürmeyi sürdüreceklerini” belirten Erdoğan devamla şunları söyledi:

Hukuk ve ekonomi alanındaki reform hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Yatırım ortamının daha da iyileştirileceği, öngörülebilirliğin artırılacağı, yatırımcıların tereddütlerinin giderileceği bir iklim oluşturacağız. Biz, kendimize inanıyoruz, milletimize inanıyoruz. Potansiyelimize güvenerek alınan yanlı, kararlı ve taraflı kararlara takılıp kalmadan hedeflerimize doğru kararlılıkla yürüyeceğiz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Meclis'e 29 yeni fezleke geldi, 23'ü HDP'liler hakkında
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.