Ana SayfaGüncelGazeteci Önel’in de aralarında olduğu 18 kişinin ifadeleri alınmaya başlandı

Gazeteci Önel’in de aralarında olduğu 18 kişinin ifadeleri alınmaya başlandı

HABER MERKEZİ – İstanbul’da bir hafta önce yapılan ev baskınlarında gözaltına alınan 18 kişinin emniyet ifadeleri alınmaya başladı. Aralarında gazeteci Kesire Önel’in de bulunduğu isimlerin yarın adliyeye çıkarılması bekleniyor.

İstanbul’da Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz ve gazeteci Kesire Önel’in de aralarında olduğu 19 kişi, 26 Kasım’da düzenlenen ev baskınlarında gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan isimlerden biri olan HDK Halklar ve İnançlar Meclisi üyesi Çiğdem Kılıçgün Uçar, Covid-19 testinin pozitif çıkmasından sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Altı gündür gözaltında tutulan 18 kişinin ise bugün emniyet ifadeleri alınmaya başladı.

“Örgüt üyeliği” suçlaması yöneltilen 18 kişinin, yarın Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne çıkarılacağı belirtildi.

Gözaltındaki 18 kişinin isimleri şu şekilde: Erşan Olgunlu, Muhlis Bozdemir, Mehmet Karadağ, Alaattin Altıntaş, Nizamettin Açık, Yusuf Çelik, Hüsnü Taş, Didem Atabey, Sedat Acay, Cihan Yavuz, Aydın Tekin, Kesire Önel, İsmail Adanmış, Emine Kaya, Ramazan Yurttapan, Hevidar Yiles, Nazım Adıgüzel ve Mizgin Aksu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Erdoğan sosyal medyayı hedef aldı: Denetimsizliğin götüreceği yer faşizmdir
Sonraki Haber
Salgın nedeniyle yardıma ihtiyacı olanların sayısında yüzde 40'lık artış