Ana SayfaGüncelŞenyaşar ile görüşen Davutoğlu: Söz veriyorum, takipçisi olacağım

Şenyaşar ile görüşen Davutoğlu: Söz veriyorum, takipçisi olacağım

HABER MERKEZİ – Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 34 gündür Urfa Adliyesi önünde annesi Emine Şenyaşar ile birlikte “adalet” talebiyle nöbet eyleminde olan Ferit Şenyaşar’la görüştü. Şenyaşar, görüşmede Davutoğlu’nun kendisine olayın takipçisi olacaklarının sözünü verdiğini belirtti.

Urfa’nın Suruç ilçesinde, 24 Haziran seçimleri öncesi AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi Hacı Esvet Şenyaşar ile çocukları Adil ve Celal Şenyaşar’ı yitiren Emine Şenyaşar ile oğlu Ferit Şenyaşar’ın ‘adalet’ mücadelesi 34’üncü gününde devam ediyor.

Anne Emine Şenyaşar bugün sağlık sorunları nedeniyle nöbet eylemine katılmazken, Ferit Şenyaşar eylemini sürdürüyor.

Dün Urfa’ya gelerek esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve çeşitli temaslarda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Urfa Barosu’nu ziyaret ettiği sırada, Ferit Şenyaşar’ın görüşme talebine olumlu yanıt verdi.

Bunun üzerine Davutoğlu ve Şenyaşar, beş dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.

Şenyaşar, Mezopotamya Ajansı’na verdiği demeçte görüşmenin içeriğine ilişkin şunları aktardı:

Davutoğlu’na durumumuzu anlattık. Görüştüğümüz sırada elimde olay gününe ait, olay yeri fotoğrafları vardı. Bunları kendisine verdim. Aynı zamanda şu anda tutuklu bulunan Enver Yıldız’ın yargıya müdahale ettiğinin kanıtı olan tape kayıtlarını da kendisiyle paylaştım. Davutoğlu ise bana, ‘Bu konuyu daha önce parti yönetimimizle beraber görüştük. Olayın takipçisi olacağız. Size söz veriyorum, kamuoyuna bu konuda duyarlı olma çağrısında bulunacağım’ sözünü verdi.




Önceki Haber
Türkiye’de ölülere yönelik şiddet: Bu, hepimizin hikayesi
Sonraki Haber
40 mesleğe daha yeterlilik belgesi zorunluluğu getirildi