Ana SayfaGüncelDiyarbakır’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

HABER MERKEZİ – Diyarbakır Valiliği, İstasyon Meydanı’nda yarın düzenlenecek olan “Toplumsal barış ve demokrasi” mitingi nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.

Diyarbakır’da, 22 Aralık Pazar günü (yarın) “Toplumsal barış ve insanca yaşam için demokrasiyi inşa edelim” sloganıyla miting düzenlenecek.

İstasyon Meydanı’nda saat 12:00’de başlayacak mitingi, siyasi partiler, sendikalar ve meslek odalarından oluşan Amed Emek ve Demokrasi Platformu organize ediyor.

Diyarbakır dahil 14 kentten katılımlarla yapılacak olan miting nedeniyle, Valilik trafiğe kapatılacak yollara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Buna göre, Pazar günü saat 07:00 ile etkinlik bitimine kadar trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:

  • Akkoyunlu caddesinde; ofis kavşaktan kapanacak. Alternatif olarak Ekinciler caddesi-Hintlibaba caddesini takiben Ali Emiri caddesine verilecek.
  • Mehmet Arif Ersoy caddesinde; Sezai Karakoç kavşağından kapanacak. Alternatif olarak Cemiloğlu caddesi, Klavuz caddesi takiben Nükhet Coşkun caddesine veya Şehitlik Kavşağı-Ali Emiri caddesi takiben Elazığ caddesine verilecek.
  • Cemiloğlu caddesinde; Cemiloğlu caddesi-Klavuz caddesi kesişimi ve Cemiloğlu caddesi Gürsel caddesi kesişiminden kapanacak. Alternatif olarak Klavuz caddesi ve Gürsel caddesi takiben Nükhet Coşkun caddesine verilecek.
  • İstasyon caddesinde; İstasyon caddesi-İnaloğlu caddesi kesişiminden kapanacak. Alternatif olarak Ali Emiri caddesi takiben Elazığ caddesi veya Ekinciler caddesine verilecek.
  • Kışla caddesinde; İstasyon caddesi-Kışla caddesi kesişiminden kapanacak. Alternatif olarak Ekinciler caddesi takiben Elazığ caddesine verilecek.

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Sur Belediyesi'ne de kayyum atandı, sayı 32'ye yükseldi
Sonraki Haber
Muhalefet şerh koydu, AKP’den yeni ‘güvenlik soruşturması’ açıklaması geldi