Ana SayfaToplumsal CinsiyetEvli olduğu kadını yaralayan erkek cezaevinden tehditlerini sürdürüyor

Evli olduğu kadını yaralayan erkek cezaevinden tehditlerini sürdürüyor

HABER MERKEZİ – Manisa’da yaşayan Esra Oymak, boşanmak istediği Mikail Oymak tarafından boğazından kesici aletle yaralandı. Tutuklanan Oymak’ın cezaevinden de tehditlerini sürdürdüğünü belirten Esra, “‘Seni öldüreceğim’ diye geldi, falçatayı direk boğazıma salladı. Amacı korkutmak değil, öldürmekti. Yine gelir, tekrar aynı şeyleri yapar diye cezaevinden çıkmasını istemiyorum” dedi.

Manisa’da yaşayan Esra Oymak, 20 Kasım’da evli olduğu Mikail Oymak’a boşanma istediğini söyledi.

Bunun üzerine Oymak 31 yaşındaki Esra’nın boynunu kesici aletle kesti.

Esra tesadüfen eve gelen anne ve babası tarafından hastaneye götürüldü.

Manisa Şehir Hastanesi’ne götürülen Esra’nın boğazına 15 dikiş atıldı.

Gözaltına alınan Oymak ise, sevk edildiği adliyede, mahkemece tutuklandı.

Şiddetin ardından çocuklarıyla birlikte psikolojik tedavi gören Esra, “O an gözlerimin önünden gitmiyor. ‘Seni öldüreceğim’ diye geldi, falçatayı direk boğazıma salladı. Amacı korkutmak değil, öldürmekti” dedi.

Oymak’ın tutuklu bulunduğu cezaevinden de mektup yazarak, tehditlerine devam ettiğini belirten Esra, “Ben mektup yazmasını ve mektupların getirilmemesini istiyorum. Mektubu dahi tedirgin ediyor. Bütün hayatım karardı. Kimseye güvenim kalmadı. Herkesten korkmaya başladım” dedi.

Yaşadıklarının hem kendisinin hem de çocuklarının rüyalarına girdiğini anlatan Esra, yaşadıklarını şöyle anlattı:

Eşim boğazımı kesti. Şimdi cezaevinde, çıkmasını da istemiyorum. Bizi, resmen yıktı. Çocuklarımın psikolojisi bozuk, benim de öyle. Cezası neyse çeksin istiyorum. Psikolojik olarak ‘ölüm’ hissi yaşıyorum. Korkuyorum. Sokağa bile çıkamıyorum. Şu an tedavi amaçlı haplar kullanıyorum. Daha da kötü olmaya başladım, çocuklarım da aynı şekilde kötü durumda. Çocuklarımı daha dün psikoloğa götürdüm. ‘Yine gelir, tekrar aynı şeyleri yapar’ diye cezaevinden çıkmasını istemiyorum.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Gazeteci Ferhat Çelik hakkında dava
Sonraki Haber
Halk sanatçılarına ‘Neden nefes okudunuz?’ linci