Ana SayfaGüncelLice’de gece yarısı bir ev tarandı

Lice’de gece yarısı bir ev tarandı

HABER MERKEZİ – Diyarbakır Lice’de dün gece yarısı kimliği belirsiz kişi veya kişiler, Mehmet Şah Bozkuş adlı yurttaşın evini silahlarla taradı.

Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Bağlan mahallesinde Mehmet Şah Bozkuş adlı yurttaşın evi dün gece saat 23.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlarla tarandı.

Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre saldırı sonucu evde ve evin önünde bulunan araçta maddi hasar meydana gelirken, saldırıda evde bulunan altı kişi, yara almadan kurtuldu.

Saldırı olduğunda jandarmayı aradıklarını aktaran Mehmet Şah Bozkuş’un kızı Leyla Bozkuş, ancak askerlerin gelmediğini söyledi.

Ev taranmadan önce köyün elektriği kesildi ve kısa bir süre sonra evimiz taranmaya başlandı. Evde 6 kişiydik, silah seslerini duyduğumuz gibi kendimizi korumak için yere yattık ve Hezan Jandarma Karakolu’nu arayarak yardım istedik. Karakolda iletişime geçtiklerimiz kişi, ‘biz bu gece gelemeyiz, ancak yarın sabah olay yerine gelebiliriz’ dediler. Evimize çok sayıda mermi isabet etti. Bizim sağlık durumumuz iyi fakat evde hasar var.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Cezaevlerindeki açlık grevi 126’ncı gününde: Gazeteci Nedim Türfent de eylemde
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.