Ana SayfaToplumsal CinsiyetSuriyeli hamile bir kadını cinsel tacize maruz bırakıp darp etti, görüntülere rağmen hala yakalanmadı

Suriyeli hamile bir kadını cinsel tacize maruz bırakıp darp etti, görüntülere rağmen hala yakalanmadı

HABER MERKEZİ – Diyarbakır Bağlar’da hamile bir kadın cinsel tacize maruz bırakıldı. Kadına silah çekip, tekmeleyen erkek güvenlik kamerası kayıtlarına rağmen hala yakalanmadı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki 5 Nisan Mahallesi’nde cinsel istismar ve saldırı vakalarında artış yaşandığı belirtiliyor.

2 ay önce ve 10 Aralık’ta birer çocuk aynı erkek tarafından cinsel istismara maruz bırakıldı.

Yine aynı gün 23 yaşındaki Suriyeli hamile bir kadın çocuklarını okula götürdüğü sırada bir erkek tarafından cinsel saldırıya maruz bırakıldı.

MA’dan Esra Solin Dal’a konuşan kadın, tepki göstermesi üzerine saldırgan erkeğin kendisini tekmeleyip darp ettiğini ardından da silah çektiğini söyledi.

Bu esnada etraftaki insanların olaya müdahale etmediğine de dikkat çeken kadın, saldırganın Suriye’den gelenlere küfür ettiğini de belirtti.

Saldırı anının görüntüleri mevcut

Saldırı anı caddedeki bir marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Cinsel taciz sonrası çocuklarının çok korktuğunu ve evin içinde bile elini bırakmadıklarını dile getiren kadın kendisinin de bundan çok etkilendiğini belirterek “Ben geceleri uyuyamıyorum. Rüyalarıma giriyor. Bu erkek dışarıda gezdikçe ben rahat uyuyamam. Bir an önce yakalanmasını istiyorum” dedi.

Saldırıya uğradığı gün polise şikayette bulunduğunu ve götürüldüğü karakolda tercüman olmadığı için 4 saat beklediğini belirten kadın ifadesi alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirildiğini söyledi.

Kadın, olay yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarına rağmen hala yakalanmayan saldırganın bulunması için çağrı yaptı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kadınların mücadelesi herkesin dilinde: 'Feminizm' yılın kelimesi seçildi
Sonraki Haber
İnsan boyutlarında penguen türüne ait fosil bulundu