Ana SayfaBilim ve TeknolojiÇocuklar için Corona virüsü rehberi

Çocuklar için Corona virüsü rehberi

HABER MERKEZİ – “Meraklı Çocuklar İçin Koronavirüs Rehberi” Türkçe’ye çevrildi. Rehberden okuma yazma bilen, bilmeyen tüm meraklı çocuklar yararlanabilecek.

Yeni tip Corona virüsü salgını Türkiye ve dünyada hızla yayılırken, büyükler kadar küçükler de hem kendileri hem de aileleri için kaygı duyuyor, sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyor.

Çocukların içinde bulundukları zor süreci anlamalarına yardımcı olmak için “Meraklı Çocuklar İçin Koronavirüs Rehberi” hazırlandı.

İtalyan Çocuk Müzeleri işbirliği ile oluşturulan ve Uluslararası Çocuk Müzeleri Birliği (Hands-on International) tarafından desteklenen rehber Türkçe’ye de çevrildi.

Rehber, Hands-on International Türkiye temsilcisi İnformel Eğitim-çocukistanbul ve İBB Kent Konseyi işbirliği ile Türkiye’deki çocuklarla buluşuyor.

Çocukların içinde bulundukları süreci anlamalarına yardımcı olmak için hazırlanan rehberde, onların Corona virüsü ile ilgili merak ettikleri soruların cevapları, virüsün yayılmasının önlenmesi ve kendilerini korumaları için ne yapmaları gerektiği görseller eşliğinde, pedagojik bir yaklaşımla ele alınıyor.


Rehbere BURADAN ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
IndieWire'a göre tüm zamanların en iyi 50 komedi dizisi
Sonraki Haber
Şikayet ve sağ çıkma – Sara Ahmed