Ana SayfaGüncelCem Küçük’ten canlı yayında infaz ve işkence ‘önerisi’: ‘Acıma, bütün yöntemleri düşün’

Cem Küçük’ten canlı yayında infaz ve işkence ‘önerisi’: ‘Acıma, bütün yöntemleri düşün’

HABER MERKEZİ – İktidara yakın köşe yazarlarından Cem Küçük, bir televizyon programında darbe girişimi soruşturması kapsamında yargılananların ‘konuşturulması’ için infaz ve işkence yöntemleri önerdi.

İktidara yakınlığıyla bilinen, muhalifleri hedef gösterdiği açıklamalarıyla gündeme gelen köşe yazarı Cem Küçük, TGRT’de Fuat Uğur ile birlikte yaptığı Medya Kritik programında yine tepki çeken söylemlerde bulundu.

Küçük, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında yargılananların ‘konuşturulması’ için çeşitli işkence yöntemleri ve infaz önerdi.

Şüphelilerin sorgulanmasında İsrail gizli servisi MOSSAD örneğini veren Küçük, “17/25 oldu diyelim İsrail’e yaptılar, olabilir. Dünyanın her yerinde her gün 15-20 toplu ölüm duyardık, trafik kazası, intihar etti, toplu intihar etti, uyuşturucuyu fazla basmış, aşırı alkolden gitti, dayanamadı köprüden atladı. Bir sürü gerekçe bulurlar” ifadelerini kullandı.

‘Sallandır ayağından camdan aşağı’

İşkence ve infazı meşrulaştırıp öneren Küçük, “Burada da şimdi bunlara acıma, bütün yöntemleri düşünmelisin” diye konuştu.

“Ya elimizde çok kritik üç-dört tane FETÖ’cü var. Ali Fuat Yılmazer, Mehmet Partigöç, Alaaddin Kaya. Ya şu adamları bir konuştursanıza” dedi.

MOSSAD’ın kullandığı işkence yöntemlerini ayrıntıları ile anlatan Küçük, şöyle devam etti:

Sallandır ayağından camdan aşağıya. Havlu tekniği var biliyorsun. Yüze havluyu atıyor yukarıdan aşağıya suyu döküyor. Bu arada boğuyor. Ya bir sürü şey denersin…


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Hindistan'da 6 yaşındaki çocuk cinsel saldırıya uğrayıp öldürüldü, halk sokakta: 'Adalet istiyoruz'
Sonraki Haber
Meclis'teki bütçe görüşmelerinde gerginlik