Ana SayfaToplumsal Cinsiyet‘3-5 ay yatarım’ diyen şiddet faili Zülküf Coşkun tutuklandı

‘3-5 ay yatarım’ diyen şiddet faili Zülküf Coşkun tutuklandı

HABER MERKEZİ – Adana’da evli olduğu İranlı kadını, çocuklarını ve annesini sistematik şiddete maruz bırakan Zülküf Coşkun, “kasten yaralama” suçundan tutuklandı. Coşkun, şiddet anında çekilen görüntülerde, “Benim yiyeceğim ceza 3-5 ay haberin olsun” demişti.

‘Arshin Fozi Jookandan’ adlı Twitter kullanıcısı, geçtiğimiz gün bir erkeğin iki kadına şiddet uyguladığı görüntüleri paylaştı.

Videolu paylaşımda kadın, “Adana’da annem ile birlikte 2 yıldır şiddete ve tehdide maruz kalıyoruz. Hayatımızdan endişe ediyoruz lütfen bize yardım edin” ifadelerini kullandı.

Videodaki şiddet faili erkeğin Zülküf Coşkun olduğu tespit edildi. Coşkun’un şiddet uyguladığı kadınlardan birinin evli olduğu İranlı bir kadın, diğerinin de onun annesi olduğu belirtildi.

Kadın, 5 yıldır evli olduğu Coşkun’un çocuklarını da sistematik şiddete maruz bıraktığını söyledi.

Görüntülerde, Coşkun kendisini görüntüleyen kişiye, “Çek, çek” diyerek kilitli kapıyı tekmeleyip hakaretler ettiği ve görüntüyü çeken kişinin yanındaki bir başka kişiye, “Aradın mı polisi” şeklinde seslenip, “Benim yiyeceğim ceza 3-5 ay haberin olsun” dediği duyuluyor.

Yüreğir ilçesinde 14 Nisan’da yaşanan şiddet vakası sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki topladı.

Bunun üzerine Coşkun gözaltına alındı. Adana Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Coşkun, “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Adana Valiliği, olayın ardından kadın için tedbir kararı alındığını aktardı.




Önceki Haber
'Restore' edilen 700 yıllık han dökülüyor
Sonraki Haber
ODTÜ yönetimi renklerle inatlaşıyor: Söyleyecek söz de para da kalmadı